PLACI IZOLATOARE

PLACI IZOLATOARE

Placi izolatoare tip Nefalit, sunt plăci de carton izolator termic și electric pentru temperaturi înalte. Aplicatii industriale ale acestor placi: elaborarea aluminei și a aluminiului, elaborarea fierului și a oțelului, izolarea arzatoarelor de gaz și de ulei, izolarea cuptoarelor industriale de orice fel, producerea de piese ceramice si de sticla.

Pierderile termice prin pardoseala pot ajunge la 20-25% din totalul pierderilor  intr-o casa sau incapere. Fie ca este vorba de o incalzire clasica, incalzire radianta, sau incalzire prin pardoseala, izolatia corespunzatoare conduce la economii importante de energie. In plus, se diminueaza mult senzatia de pardoseala rece.

Este rezistenta la socuri mecanice, absoarbe zgomotele si izoleaza excelent atat pe timp de iarna cat si vara, impotriva arsitei de soare. Este usor de montat si sigura pentru eliminarea puntilor termice. Se livreaza in grosimi diferite.

PLACI IZOLATOARE, DETALII TEHNICE.

Placile izolatoare, biodegradabile non-azbest sunt indeosebi utilizate in industria metalurgica si in industria sticlei sau pentru captusirea cuptoarelor industriale, pentru realizare de usi rezistente la foc si in domeniul echipamente electrice.

Placile izolatoare sunt produse din fibre minerale si ceramice biodegradabile de inalta performanta si au aplicabilitate in diferite industrii.

Industriile in care se utilizeaza sunt: industria metalurgica, industria sticlei, captusirea cuptoarelor industriale, usi rezistente la foc, echipamente electrice.

Placile de izolatie , non-azbest sunt biodegradabile fiind fabricate din fibre minerale si fibre ceramice. Sunt rezistente la temperaturi foarte inalte de pana la 1250°C si spre diferenta de placa din azbest aceste placi sunt netoxice.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right