Sisteme de alarmă

Labkotec OY

 

Lider prin excelenţă, membră a grupului internaţional de firme Indutrade Group, Labkotec Oy Finlanda este producător de tehnologie de ultimă oră în domeniul controlului şi monitorizării fluidelor, pionierand multe soluţii tehnice utilizate în prezent de firme de renume.

Cu peste 40 de ani de experienţă, Labkotec OY este recunoscută că fiind principalul furnizor european de sisteme electronice de alarmare, avertizare, control şi monitorizare al fluidelor din rezervoare, conducte, separatoare de ulei, staţii de apă şi combustibil.

Standardele de calitate ISO 9001:2000 şi ISO 14001 certificate de Registrul de asigurare a calităţii Loyd’s, precum şi îndeplinirea standardelor europene de siguranţă ATEX, Ex, Eex, ISPS fac din Labkotec un partener de încredere în furnizarea de produse de înaltă precizie şi fiabilitate.

Produsele Labkotec se adresează domeniului industrial, industriei petrochimice(sistemele pot lucra în medii cu potenţial exploziv), municipalităţilor prin oferirea de soluţii de monitorizare a apei potabile şi a apelor uzate, agriculturii(măsurarea nivelului în silozuri), chiar şi persoanelor fizice prin sistemele de alarmă pentru fose septice.

Sistemele de automatizare şi monitorizare de la distanţă LabkoNet au marcat începutul unei noi ere în managementul logistic al monitorizării unităţilor municipale de apă, parcurilor de rezervoare, rafinariilor, staţiilor de furnizare a combustibilului, sistemele îndeplinind recomandările europene OIML 85.

Tehnologia de detecţie a gheţii pe palele turbinelor eoliene şi-a dovedit acurateţea în rapoartele meteorologice pentru aeronautică şi mai ales prin alarmarea utilizatorilor turbinelor eoliene despre pericolul apariţiei gheţii şi zăpezii pe pale.