Tesaturi fibra sticla de calitate foarte buna.

Este responsabilitatea și datoria noastră să asigurăm generațiilor viitoare un mediu înconjurător cât mai curat.

♦ FĂRĂ AZBEST

Ne-am propus să găsim soluții și materiale alternative la un produs nociv pentru sănătatea oamenilor: azbestul.
Controlul temperaturilor ridicate se poate face și fără azbest.

♦ FĂRĂ ULEI DEVERSAT ÎN NATURĂ

Sistemele electronice declanșează alarma într-un rezervor sau separator de ulei, monitorizează continuu grosimea
stratului de grăsimi/hidrocarburi, a sedimentelor depuse, precum și nivelul lichidului în rezervor.

 

Controlul temperaturilor ridicate se poate face si fara azbest:

  • Utilizand materiale ca: fibre ceramice, fibre de sticla, fibre minerale, fibre biosolubile, mica, Kevlar, wollastonit, vermiculite sau combinatii ale acestora, practic izolatia termica nu are limite de temperatura.
  • Inlocuitorul placilor de azbest este placa sau cartonul izolator Nefalit care se gaseste intr-o multitudine de variante incepand cu Nefamica – proprietati dielectrice, Nefalit BIO – fibre biosolubile, Nefalit 5 – fibre minerale, Nefalit 11 – wollastonit, Nefalit 16 – fibre ceramice.
  • Placile izolatoare tip Nefalit pot fi livrate intregi sau taiate la dimensiuni. Umezindu-le acestea se pot indoi sau pot fi lipite impreuna. .
  • Atelierul de confectii poate executa la comanda in baza unui desen de executie, diverse izolatii termice din metalurgie, siderurgie, petrochimie, industria sticlei, industria auto etc. .
  • Materielele de baza fiind  din tesaturi fibra sticla sau fibra ceramica, tesaturi siliconate sau cu folie de aluminiu, materiale rezistente la picaturile de metal topit – STOP METAL FABRIC – tesaturi impregnate cu vermiculite, grafit sau tesaturi cu temperatura de utilizare pana la 1390 C.

 

TESATURI FIBRA STICLA

 

Tesaturi fibra sticla de calitate foarte buna, cu proprietati mecanice ridicate. Stratul de suprafata a texturii confera plasei rezistenta chimica.

Aceste tesaturi sunt rezistente la agenti alcalini, este flexibila, formarea colturilor si inclinatiilor fiind mai usoara decat in cazul altor produse de acest gen.

 

TESATURI FIBRA DE STICLA, DESCRIERE:

  • Fibra de sticla speciala cu aplicatie in domeniul de temperatura medie este produsa dintr-un amestec de nisip de cuart, alumina pura si un adaos de oxizi alcalini.
  • Selectarea unei compozitii chimice adecvate si pregatirea suplimentara a suprafetei fibrelor, le protejaza fata de gazele fierbinti si fata de substantele chimice agresive in domeniul temperaturilor medii.
  • Pentru aplicatiile de izolatie termica se foloseste fibra de sticla speciala cu diametrul de 8-13 µm, cu conductivitate termica scazuta si o valoare redusa a caldurii specifice.
  • In etapa urmatoare, semifabricatul din fibre de sticla este obtinut ( printr-un proces de texturare si de rasucire al firelor de sticla „stufoase” de tip ST) cu diferite dimensiuni, de la 480 pana la 5000 TEX.
  • Tesaturile din fibra sticla, astfel obtinute au o densitate de doua ori mai mica si proprietati de izolatie termica de trei ori mai bune, fata de semifabricatul din fibra de sticla standard si sunt baza tuturor dimensiunilor pentru tesatura/panza de izolatie.